POLÍTICA DE PRIVACITAT

.

En compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, (RGPD), us oferim la següent informació sobre el tractament de les seves dades personals:

1. Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?
peixdesitges.cat – CONFRARIA DE PESCADORS DE SITGES
Domicili social: Àrea de l’Escar s/n – Port d’aiguadolç de Sitges 08870 SITGES (Barcelona)
CIF: G08629248
Telèfon: 938940002
Pots contactar amb la persona delegada de protecció de dades a través de l’adreça postal o del correu electrònic: confraria_sitges@yahoo.es

2. Amb quina finalitat tractem les dades personals?
Us informem que les dades de caràcter personal que ens proporcioneu, o aquelles que accedim a conseqüència de la navegació, consulta i/o sol·licituds a través del lloc peixdesitges.cat seran incorporades a un fitxer titularitat de la Confraria de Pescadors de Sitges, amb la finalitat de:
– Mantenir informats/es a particulars i entitats sobre el treball, les activitats i informació d’interès de la Confraria de Pescadors de Sitges.
– Atendre les peticions i/o consultes i enviar comunicacions (també per via electrònica).
– Gestionar les altes del nous membres i les activitats de l’entitat.

Serà necessari que, en els formularis del Web, l’usuari empleni els camps assenyalats com a “obligatoris”. El no emplenament o emplenament parcial de les dades personals requerides podria suposar que la Confraria de Pescadors de Sitges no pogués atendre la seva sol·licitud i, en conseqüència, la Confraria de Pescadors de Sitges quedarà exonerada de tota responsabilitat per la no prestació o prestació incompleta de les peticions i/o consultes sol·licitades.

L’usuari haurà de comunicar a la Confraria de Pescadors de Sitges les seves dades personals actuals per tal que la informació continguda en els fitxers de la Confraria de Pescadors de Sitges estigui actualitzada i sense errors. L’usuari respondrà, en qualsevol cas, de la veracitat de les dades facilitades.

3. Quines dades gestionem?
Les dades que la confraria gestiona són les següents:
– Quan una entitat o un particular ens sol·licita informació, omple algun formulari o per algun motiu ens passa informació personal de nom i cognoms, DNI, adreça, correu electrònic, telèfon de contacte, etc.

4. Quan temps conservarem les teves dades personals?
Les dades personals dels i les usuàries es conservaran mentre no se’n sol·liciti la supressió. L’usuari podrà oposar-se a la conservació de les seves per al tractament dels mateixos, enviant un correu electrònic a confraria_sitges@yahoo.es

5. Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades personals?
La base legal per al tractament de dades és el consentiment de l’interessat.

6. A quins destinataris es comunicaran les teves dades personals?
Les dades personals facilitades per l’usuari, amb caràcter general, no seran comunicades o cedides a tercers, si bé podran cedir-se a proveïdors sota contracte amb la Confraria de Pescadors de Sitges per a les finalitats referides anteriorment.
La Confraria de Pescadors de Sitges té implantades les mesures de seguretat de tipus tècnic i organitzatives necessàries que garanteixen la seguretat de les seves dades de caràcter personal i n’eviten l’alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat, tenint en compte l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposats, ja provinguin de l’acció humana o del medi físic o natural, tot això de conformitat amb el que preveu la normativa vigent.

7. Quins són els teus drets en relació amb les teves dades personals?
L’usuari podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades personals en el domicili social de la Confraria de Pescadors de Sitges en els termes establerts a la legislació vigent. Per a la seva major comoditat, i sense perjudici que s’hagin de complir amb determinats requisits formals establerts a la normativa vigent, la Confraria de Pescadors de Sitges li ofereix la possibilitat de sol·licitar l’exercici dels drets referits anteriorment a través del correu electrònic confraria_sitges@yahoo.es.

Si creieu que el tractament de les vostres dades no s’ajusta a la normativa vigent pots presentar una reclamació a les adreces esmentades o davant l’autoritat de control de la Agencia Española de Protección de Datos.

Política de galetes “cookies”
Mitjançant l’accés i ús del Web, l’usuari accepta que la Confraria de Pescadors de Sitges pot utilitzar galetes de tercers, de sessió i permanents, amb la finalitat de permetre la seva navegació pel Web en funció de característiques predefinides i millorar la seva experiència.
Les galetes constitueixen procediments automàtics de recollida d’informació relativa a les preferències determinades per un usuari d’internet durant la seva visita a un determinat web amb la finalitat de reconèixer-ho com a usuari recurrent i personalitzar el seu ús i facilitar una navegació més ràpida.
L’usuari pot configurar el seu navegador per acceptar o rebutjar per defecte totes les galetes o per rebre un avís en pantalla de la recepció de cada galeta i decidir en aquest moment la seva implantació o no.
Els procediments per al bloqueig i eliminació de les galetes poden diferir d’un navegador d’internet a un altre, per la qual cosa haurà d’adreçar-se a les instruccions facilitades pel navegador d’Internet, com aquests que es detallen a continuació:

Aquests navegadors estan sotmesos a actualitzacions o modificacions, de manera que no podem garantir que s’ajustin completament a la versió del seu navegador.

En cas que desitgi rebutjar la utilització de galetes, podeu tenir limitat l’ús d’algunes prestacions del web. Si continua navegant pel web sense denegar la seva autorització implica que accepta el seu ús per part de la Confraria de Pescadors de Sitges.
Per a qualsevol qüestió addicional relacionada amb l’ús de galetes, podeu enviar la vostra petició mitjançant un correu electrònic a confraria_sitges@yahoo.es.