NOVA SEU

PESCA ARTESANAL DE SITGES

 

EL PROJECTE

Gràcies al suport del Port d'Aiguadolç, que cedeix l'espai necessari dins la zona de la seva concessió, l'edifici de la nova Confraria de Pesca Artesanal de Sitges es troba just a l'entrada del Port a la zona de serveis portuaris. Amb aquest nou equipament, la Confraria pot millorar les condicions econòmiques i de treball dels pescadors de PESCA ARTESANAL DE SITGES, i fer possible el manteniment de l'ofici. També es vol fomentar una cultura de consum responsable, difonent valors de protecció i respecte cap al medi ambient marí. Es posa en valor la pesca artesanal, com a pesca sostenible, i per últim s’apropa a la població un producte fresc i de qualitat.


L'EDIFICI

L’edifici es troba al moll de llevant del Port d'Aiguadolç de Sitges, en la zona qualificada pel Pla Especial del Port d'Aiguadolç com a zona de serveis de reparació dins el subsistema d'Instal·lacions Portuàries, i compta amb l'Informe de compatibilitat urbanística favorable emès per els Serveis tècnics municipals, ocupant una superfície de 108 m2 en una planta.

En l’actualitat s’ha portat a terme la primera fase del projecte, que compta amb dos mòduls, un dels quals destinat a magatzem i zona de pesatge del nostre producte, i l’altre està dividit entre un petit despatx i una sala de reunions.

El projecte ha comptat amb el suport del Gremi d'Hosteleria de Sitges i de Slow Food Garraf. Així com el suport del Servei de Comerç de la Diputació de Barcelona i del Consell Comarcal, a través del Programa Productes del Mar i de la Terra.